SERVICE


Constructie

De constructie voor uw project wordt in samenspraak met u ontworpen.
Na overeenkomst van het systeem, materialen en ontwerp wordt de constructie in de werkplaats gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen en met de beste materialen.

Geen enkel project is te groot, te klein of te complex voor onze technische mensen. Elk project wordt met de grootste zorg en nauwkeurigheid behandeld.

Kader Your Display
Opbouw 

Installatie

Wij verzorgen niet enkel de constructie, maar ook de volledige installatie: zowel de plaatsing van het scherm, als de nodige elektriciteitswerken, graafwerken, voorbereiding en installatie van het controle systeem en de IT-infrastructuur.
U hoeft zich nergens zorgen over te maken, wij handelen uw project af van begin tot einde.

Opleiding

Indien u de inhoud van uw scherm graag in eigen beheer neemt, voorzien wij een opleiding in het gebruik van de software.
Hoewel de besturingssoftware zeer gebruiksvriendelijk is, zorgt een korte opleiding in het gebruik ervoor dat u direct aan de slag kan met uw nieuw led scherm.

Opleiding 
Inhoud 

Inhoud

Mocht u kiezen om de inhoud van uw scherm uit te besteden, bieden wij u de mogelijkheid voor het beheer hiervan.
Dit kan gaan van een vast onderhoudscontract tot beheer van de inhoud in regie.
Onze grafische mensen zorgen voor de extra meerwaarde van uw scherm met aantrekkelijke en opvallende ontwerpen voor uw boodschappen.
Dit kan allemaal beheerd worden vanop afstand, via een vaste of mobiele internetverbinding.  Zo kunnen er altijd aanpassingen gedaan worden zonder ter plaatse te gaan. 

Onderhoud

De BETOLED® led schermen vergen zeer weinig onderhoud.
Een onderhoudscontract voor uw scherm kan bestaan uit een jaarlijks algemeen nazicht, tot een volledig all-in onderhoudscontract.
Mocht er uitzonderlijk toch een defekt optreden, wordt dit direkt hersteld binnen de afgesproken termijn.
Voor projecten waarbij eventuele downtime een probleem kan vormen, bieden wij ook de optie van een urgentie contract.

 Onderhoud